Dinsdag 28 mei

      Geen reacties op Dinsdag 28 mei

Dinsdag 28 mei 2019

Dinsdag 28 mei hebben we ’s ochtends gesport in de gym, Gerrit-Jan zijn krachttraining en grondoefeningen en zelf heb ik op de loopband getraind.

Het is fijn dat deze faciliteiten er zijn. Gerrit-Jan kan, tot aan de chemo’s, door trainen en voor de caregivers is het fijn om even je zinnen te kunnen verzetten. Aan het einde van de ochtend stond een afspraak met de neuroloog op het programma waar we de MRI scans mee doorgenomen hebben en om 17.00 uur is een cardiometrie gemaakt en bloeddruk gemeten. Volgens de arts was GJ in uitstekende conditie. Dat is, ondanks de MS, fijn om te horen.

Eerste indruk

Is prettig, comfortabel en professioneel! Men doet er echt alles aan om het verblijf en de behandeling voor de patiënten zo comfortabel mogelijk te maken. Geen vraag is teveel. Alle faciliteiten zijn goed voor elkaar en het eten in het restaurant is helemaal aangepast op de behandeling en lekker! Tussen de afspraken door maken we kennis met alle andere patiënten en caregivers. Uit alle gesprekken komt naar voren: de hsct behandeling wordt niet vergoed in het eigen land. Omdat het niet in het basiszorgpakket zit of omdat men is afgewezen op grond van lichamelijke (MS) gesteldheid.

Woensdag 29 mei hebben we twee afspraken in de Hematology kliniek met Dr. Ruiz, de initiator van deze stamceltherapie. Donderdagmiddag zal Gerrit-Jan zijn eerste chemo krijgen, vrijdagochtend gevolgd door een tweede chemo.

Hasta la vista! Tot gauw!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *