Agenda

Zondag 14 april 2019
Streefbedrag gehaald, 27 mei 2019 start de HSCT behandeling!
Het streefbedrag voor mijn HSCT behandeling is behaald. De afgelopen periode is er intensief contact geweest met de kliniek in Mexico en diverse medische- en reisvoorbereidingen zijn getroffen. Maandag 27 mei 2019 word ik verwacht bij Clinicá Ruiz in Puebla, Mexico!
Via deze website zullen we je op de hoogte houden hoe het mij vergaat.

Maand februari en maart 2019
“Koop een worst tegen MS”

Maurist vleesproducten uit Raalte vernam van Gerrit-Jan zijn strijd tegen MS en crowdfunding en wilde graag iets voor Gerrit-Jan betekenen.
Tot en met dinsdag 19 maart kan je voor 10 euro een overheerlijk vleespakket bestellen met 3 worsten, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Stichting GJ vs MS. Jij drie heerlijke worsten en je steunt een goed doel, mooie deal toch! Wil je een worstenpakket bestellen? Stuur dan een e-mail naar info@gjvsms.nl
Oh pssst… misschien heeft De Dom úw topslijter in Olst er wel een passende wijn bij!

Maand februari 2019
“Koop een fles tegen MS”

De hele maand februari gaat van iedere gekochte fles bij De Dom úw topslijter in Olst, een bijdrage naar Stichting GJ vs MS!
Ook staat er een donatiebus op de toonbank, dus doneren kan ook. Annet dank voor dit mooie initiatief!
Slijterij De Dom is te vinden aan de Hendrik Droststraat 54 in Olst.

Zondag 24 februari 2019
“Benefietconcert Festival de Mexico”

Medio november 2018 hing Mark Brinkman, drummer van Nie Wies en de Free Beer Bastards, aan de telefoon met de vraag dat hij graag iets voor Gerrit Jan wilde doen en wat we van een benefietconcert vonden?

Een week later zaten we met Mark en nog meer enthousiastelingen om de tafel!
Nu, begin januari ’19, kunnen we delen dat benefietconcert Festival de Mexico plaats gaat vinden op: Zondag 24 februari in de tot heus Mexicaans salão de danca omgebouwde sporthal De Hooiberg in Olst van 15.00 tot 20.00 uur. Wauw!
Een gevarieerd muziekaanbod begint al bij de entree..! En natuurlijk is ook aan de jeugdige bezoekers gedacht.

Alle muzikanten, horeca bedrijven, overige partners en vrijwilligers werken belangeloos mee. De gehele opbrengst gaat rechtstreeks naar stichting GJ vs MS voor de behandeling van Gerrit Jan.

Waarom de naam Festival de Mexico? Gerrit Jan wil graag zijn HSCT behandeling ondergaan in een gespecialiseerde MS kliniek in Mexico, zo werd de link gelegd. Meer informatie zoals het muzikale programma en kaartverkoop volgt zsm en zullen we delen op deze website en de Facebookpagina Stichting GJ vs MS.
Bestel hier eenvoudig en veilig je tickets voor benefietconcert Festival de Mexico op 24 februari!

Zondag 27 januari 2019
“Help ons Gerrit Jan helpen”
Zondag 27 januari staat Studio Perfect Deventer geheel in het teken van Gerrit Jan. De gehele dag zullen er verschillende sportactiviteiten plaatsvinden om geld in te zamelen. Wil je hier aan meedoen, maar sport je niet bij Studio Perfect? Geen probleem, zondag 27  januari mag je gratis sporten. Meer informatie zoals het dagprogramma kan je vinden op de website  van Studio Perfect of kijk dan op de Facebookpagina. 
Studio Perfect vindt je aan de Ceintuurbaan 8a in Deventer.

Zaterdag 15 en zondag 16 december 2018
“Dickens festijn Deventer”
Op zaterdag 15 en zondag 16 december staat team GJvsMS met een heuse market stall in de Bergstraat 44. In onze market stall hebben wij van alles “for sale”: warme hot chocolat, lovely doughnuts and the best apple turnovers! Voor jong en oud is er ook een grab bag! How nice is that!
We invite you with love! See you then!

Dickens festijn Deventer 11.00 – 17.00 uur

Zaterdag 27 oktober en 10 november 2018
“Lege fles tegen MS”

Gerrit Jan was geruime tijd de taxibuschauffeur van Doriano (11). Toen Doriano hoorde van Gerrit Jan en zijn strijd tegen MS wilde hij heel graag iets voor Gerrit Jan doen. Hij is daarom een flesseninzamelingsactie gestart “Lege fles tegen MS”. Deze ingezamelde statiegeldflessen worden ingeleverd en al het opgehaalde geld is voor de Stichting GJ vs MS. Dus… verzamel vanaf nu ál je lege statiegeldfles(sen) en/ of lege bierfleskratje(s) en lever deze in op:

Datum : zaterdag 27 oktober 2018
Locatie: Parkeerplaats PLUS supermarkt/ Action in Olst
Tijd : 14.00 tot 17.00 uur
OF op:
Datum : zaterdag 10 november 2018
Locatie: Parkeerplaats PLUS supermarkt/ Action in Olst
Tijd : 14.00 tot 17.00 uur

Zaterdag 15 september 2018
Jaarmarkt Olst
Kom op 15 september tussen 10.00 – 17.00 uur naar de Jaarmarkt in Olst!
Team GJvsMS is aanwezig met een informatiestand. Daarnaast hebben we tal van leuke activiteiten: schminken, nagellakken, ponyrijden en een mooie verloting van een handgemaakte eikenhoutentuinbank, beschikbaar gesteld door houthandel Henk Vrielink Olst.

Woensdag 12 september 2018
Appelloop met team GJ vs MS in Olst
De organisatie van de Appelloop steunt mij in mijn strijd tegen MS! Daar ben ik ontzettend blij mee! Help of loop jij ook mee?

Doneer dan 15 euro en ontvang een custommade t-shirt die je draagt tijdens de Appelloop op woensdag 12 september in Olst en loop 5 of 10 km mee met het GJ vs MS loopteam! Je kan al meedoen vanaf 4 jaar (va. 600 meter)! Voor meer informatie stuur een e-mail naar: info@gjvsms.nl