Festival de Mexico

Soms zijn er van die momenten dat er geen woorden te vinden zijn die de lading dekken. Gistermiddag-en avond was zo’n moment.
Het was o n v e r g e t e l i j k.
Dankjewel organisatie, vrijwilligers en leveranciers van Festival de Mexico! Dankjewel sponsoren! Dankjewel muzikanten, Dankjewel Nachochallengers! Dankjewel Olst-Wijhe eo!

DANK iedereen, die op welke wijze ook deze dag tot een ongelofelijk bijzondere dag hebben gemaakt voor mij, mijn vrouw, kinderen, familie en vrienden.

 

***10 maart 2019***
Het eindbedrag van Festival de Mexico is bekend!
Met zijn allen hebben we € 13.100,00 opgehaald voor Stichting GJ vs MS. En dat allemaal mede dankzij jullie! Iedereen ontzettend bedankt voor de donaties, steunbetuigingen en alle hulp!

25 februari 2019
Zondagavond aan het einde van het festival was de verloting van de prachtige prijzen. De gelukkige winnaars hebben hun gewonnen prijzen inmiddels in ontvangst genomen.

Met dank aan Ripperda Tweewielers Olst (nieuwe fiets) The Giftshop & more Olst (kadopakket en race-spel), Pure Zwolle (2x tegoedbon) voor het beschikbaarstellen van de prijzen.

 

24 februari 2019
Help jij, net als de organisatie van Festival de Mexico, Gerrit-Jan mee in zijn strijd tegen MS? Koop je festivalkaartje en feest met ons mee op 24 februari in Olst! De entree voor dit evenement is 10 euro per persoon en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang!
Bestel hier eenvoudig en veilig je tickets voor benefietconcert Festival de Mexico op 24 februari!

De organisatie van Festival de Mexico is de afgelopen weken bijna bedolven onder de reacties op de Nachochallenge die op Facebook is ingezet door Leon Ripperda. Door met een bakje nacho’s, 150 euro te doneren en een filmpje te maken dat jij de challenge aangaat en minstens 2 andere personen en/ of bedrijven tagt, hebben we (want een deel van st. GJvsMS zit ook in de organisatie van het festival :-)) er bijna een dagtaak aangehad om alles bij te houden: ongelooflijk en met stomheid geslagen!
Lieve donateurs & sponsoren, onwijs, ontzettend, enorm DANKJEWEL!

Vandaag Festival de Mexico om 15.00 uur in sporthal de Hooiberg (Hooiberglaan 11) in Olst.
Gerrit-Jan, Kristel, Mila en Robin worden vanmiddag in stijl opgehaald, zodat ze optimaal kunnen genieten van alles wat er op hen af gaat komen. Hartstikke spannend, ook voor de organisatie. Aan de voorbereidingen kan het niet liggen!

Hasta la vista! Tot vanmiddag!
(ik zie je ;-))

 

11 februari 2019
Naast een gemotiveerde enthousiaste organisatie wordt Festival de Mexico mede mogelijk gemaakt door diverse ondernemers uit de regio. Zij stellen hun diensten en/of goederen belangeloos ter beschikking om van zondag 24 februari een onvergetelijke dag te maken.

BIJ Ripperda & Brasserie eten & drinken, oa. de bekende Ripperdaburgers
Maalderij, bakkerij en proeverij de Bökkers Mölle Olst, oa. overheerlijke pizza’s
De Blueskrant, ontwerp en communicatieondersteuning
DAVO Bieren Deventer, speciaalbieren in fusten
PandaFilms Olst, promotiefilms
De Dom úw topslijter Olst, diverse wijnen
Steege Feestverhuur Wijhe, springkussens
Het Goed Wijhe, huiskamer inrichting tijdens festival
Ripperda Tweewielers Olst, nieuwe fiets
Belisol Apeldoorn, ticketing

 

Nachochallenge
Op Facebook is een heuse Nachochallenge in beweging! Men daagt elkaar uit om mee te doen aan de challenge door Nacho’s te eten, een filmpje te maken en 150 euro te doneren.
Zij gingen je al voor; Frank, Overweg, Mark van Gurp, Miranda Nobach, Leon Ripperda, Sheila Hafkamp, Ischa Vlaskamp, Peter Tiebot….
Ga jij de uitdaging aan? Haal Nacho’s, maak een filmpje, post het op Facebook en tag twee mensen die je uitdaagt mee te doen!

Zou je ook graag iets willen betekenen voor Gerrit Jan tijdens het Festival? Neem dan contact op met Marjolein 06 83 23 48 29 of stuur een e-mail naar: info@gjvsms.nl

De entree voor dit evenement is 10 euro per persoon en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang! Vermaak voor jong en oud!
Bestel hier eenvoudig en veilig je tickets voor benefietconcert Festival de Mexico op 24 februari!

2 februari 2019
Help jij net als wij Gerrit-Jan mee in zijn strijd tegen MS? Koop je kaartje en feest met ons mee tijdens Festival de Mexico op 24  februari in Olst!
Bestel hier eenvoudig en veilig je tickets voor benefietconcert Festival de Mexico op 24 februari!

 

Januari 2019
Een spetterend benefietconcert! Muzikanten, horecabedrijven, overige partners en vrijwilligers werken belangeloos mee.  De gehele opbrengst komt rechtstreeks ten goede aan de behandeling van Gerrit Jan tegen MS.

De entree voor dit evenement is 10 euro per persoon en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang! Vermaak voor jong en oud!
Bestel hier eenvoudig en veilig je tickets voor benefietconcert Festival de Mexico op 24 februari!

Naast online kan je je toegangskaarten voor Festival de Mexico ook verkrijgen bij:

Olst
Eten & Drinken BIJRipperda – Rijksstraatweg 97 Den Nul
Maalderij Bökkers ‘De Bökkers Mölle’ Olst – Rijksstraatweg 45 Olst
‘t Pannekoekhuis Olst – Rijksstraatweg 29 Olst
De Dom úw Topslijter – Hendrik Droststraat 54 – Olst
Hubo Olst – De Meente 20 – Olst

Diepenveen
Turnaround Diepenveen, uw Haar & Beautysalon – Draaiomsweg 29a Diepenveen

Boskamp
Eetcafé Boskamp – Boskamp 24 – Olst

Wijhe
ISCHA gewoon bijzonder – Langstraat 40 Wijhe

Deventer Zandweerd
Primera Zandweerd -Pieter de Hooghstraat 18 Deventer

Zien we je 24 februari? Gezellig!

~

Benefietconcert Festival de Mexico

Hola! Medio november 2018 hing Mark Brinkman, drummer van Nie Wies en de Free Beer Bastards, aan de telefoon met de vraag dat hij graag iets voor Gerrit Jan wilde doen en wat we van een benefietconcert vonden?

Een week later zaten we met Mark en nog meer enthousiastelingen om de tafel!
Nu, begin januari ’19, kunnen we delen dat benefietconcert Festival de Mexico plaats gaat vinden op: Zondag 24 februari in de tot heus Mexicaans salão de danca omgebouwde sporthal De Hooiberg in Olst van 15.00 tot 20.00 uur. Wauw!
Een gevarieerd muziekaanbod begint al bij de entree..! En natuurlijk is ook aan de jeugdige bezoekers gedacht.

Alle muzikanten, horeca bedrijven, overige partners en vrijwilligers werken belangeloos mee. De gehele opbrengst gaat rechtstreeks naar stichting GJ vs MS voor de behandeling van Gerrit Jan.

Waarom de naam Festival de Mexico? Gerrit Jan wil graag zijn HSCT behandeling ondergaan in een gespecialiseerde MS kliniek in Mexico, zo werd de link gelegd.

Noteer zondag 24 februari 15.00 – 20.00 uur in ieder geval vast in je agenda!

Meer informatie zoals het muzikale programma en kaartverkoop volgt zsm en zullen we delen op deze website en de Facebookpagina Stichting GJ vs MS.